Beste Tourvrienden, het moment is daar. Het moment waar jullie lang op hebben gewacht: het officiële programma van het Tour Activiteitenweekend 2020!
De komende dagen wordt er met iedereen die zich opgegeven heeft, contact opgenomen. Mocht er volgende week vrijdag nog steeds geen contact met je opgenomen zijn, maar jij je wel ingeschreven hebben, laat het ons dan even weten.
Om het volledig corona proof te kunnen organiseren hebben wij maatregelen getroffen met betrekking tot de activiteiten en de verzamelplekken. Alle verdere informatie wordt door de ploegleiders persoonlijk gecommuniceerd. Wij vragen alle ouders, opa’s en oma’s en andere toeschouwers niet te komen kijken bij de activiteiten. In samenspraak met de gemeente is ervoor gekozen om geen toeschouwers toe te staan zodat wij het zo veilig en corona proof mogelijk kunnen organiseren. Wees niet getreurd, wij doen er zoveel mogelijk aan om jullie (toeschouwers) toch te betrekken bij de verschillende activiteiten door middel van verschillende live streams.
Let op! Dit is geen “normale” Tour de Schalkwijk dus als je voor dit activiteitenweekend ingeloot bent, wil het niet zeggen dat je automatisch volgend jaar ook ingeloot bent voor de 51e Tour de Schalkwijk. Volgend jaar begint (als het goed is) de 51e Tour de Schalkwijk en hanteren we dezelfde inschrijf- en uitlootregels als alle voorgaande jaren.
We gaan er een spetterend Tour Activiteitenweekend van maken!